Om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn verzenden wij uw bestelling altijd via pakketdienst of via onze eigen bezorgservice. Als wij uw bestelling via pakketdienst versturen ontvangt u van ons een track & trace code via mail hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling volgen! Wordt uw bestelling geleverd door onze eigen bezorgservice geleverd dan ontvangt u van ons een planning e-mail hierdoor weet u precies wanneer uw bestelling word geleverd.

Levering

Als de bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur besteld en betaald is en de producten zijn op voorraad, wordt deze de zelfde dag door ons verzonden via onze pakketdiensten PostNL, Pakketen worden door ons aangetekend verzonden en alleen naar het opgegeven huisadres (wanneer u dan niet thuis bent zal uw pakket hoogstwaarschijnlijk naar het dichtstbijzijnde pakketpunt worden geleverd.

Als de bestelling via onze eigen bezorgservice wordt geleverd dan dient u op de afgesproken tijdstip thuis te zijn, bent u niet aanwezig op afgesproken tijdstip dan vertrekt onze bezorgdienst weer naar de volgende klant. U kunt ons dan bellen of mailen voor het inplannen van een nieuwe bezorgafspraak (let op: hiervoor worden kosten berekent). Bestellingen worden door onze bezorgers tot aan de voordeur geleverd en bij flats en appartementen tot aan de galerij (begane grond).

Retourneren

Indien u niet 100% tevreden bent over één van de bij matrasplaza.nl aangeschafte producten kunt u deze, zonder opgaaf van reden, retourneren binnen 14 dagen na aanschaf. Na aanmelding van het retour heeft u nog 14 dagen om het aangemelde product te retourneren.

Heeft u tijdens een actie een gratis product van ons ontvangen en wilt u de bestelling retour sturen, vergeet dan niet om de gehele bestelling retour te sturen, inclusief het gratis ontvangen product.

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding herroeping. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt tijdens afrekenen, tenzij u zelf instemt met een andere methode.

> Modelformulier voor herroeping

Retouradres

Matras Plaza
Bodendijk 13 B
7121 GH Aalten

Mag het terug?

Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet (volledig) crediteren:

  1. Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

  2. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  3. Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor u geproduceerd is, kunnen wij het niet retour nemen. U kunt dan wel aanspraak maken op onze 100 dagen omruilgarantie.

Wat zijn de Retourkosten

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening (gemiddeld zijn de kosten hiervan € 9,95 met PostNL). Producten die niet met de gewone post kunnen worden retour gestuurd kunnen worden afgehaald door onze bezorgdienst, de kosten hiervoor zijn € 129,00. Het retour verzenden van producten is voor eigen risico, pak het daarom goed in. Wij adviseren u het herroepingsformulier bij uw retourzending te voegen zodat de retourzending gemakkelijk verwerkt kan worden en het betaalde bedrag snel teruggestort kan worden. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u ons bereiken per e-mail: info@matrasplaza.nl of telefonisch: 085 004 32 45.